Wednesday, February 24, 2010

Tak Sabar Nk Tengok Baju Pada Sabtu Ini Huray!

Ms Tang ady inform me...

I can dtg amek baju nikah i tue dis saturday.. bersyukurnya ya allah......

Amin...

Kisah & Cobaan mengenai baju ni phun dah mcm2.. sabar je la........

Tggu la..... tolong if ada wedding planner kat cni yang baca blog kami (bride2 to be semua) tolong yang nak kahwen kami.. n duit nak bayar tue kami jadi tolong la buat apa yg telah dijanjikan... jgn la... double standard org... n ingat yea customer always rite...

If u guys tak bley buat ckp awal2... jgn last minit...

Ada lagi satu kesah tp tunggu after thawen baru bley cerita... ok....


Bride 2 be semua yg baca ni.. hati2 kadang2.... harap glamour je.. tp customer service ciput gitu.. mcm ne nk wedding korang meletop phun i tak tau la....

Meletop la sangat.. skali bg mercun baru meletop kedai kan.. =)


Apa2 phun kena tunggu sabtu ni... excited... thanks to my lovely tailor she really helpful... =)



Photobucket