Wednesday, August 19, 2009

Ramadhan Al Mubarak - Misi menguruskan diri

Bila tiba ramadhan?? 220809 sabtu, bersamaan 1 ramadhan 1430

apa selalu yang kita rasa nak ramadhan?? fara rasa happy.. sbb kita boleh kosongkan perut kita after setahun memblasah semua makanan yang ada didepan mata... hehehehe...

tahun ney puasa, ada misi lain, iaitu menguruskan badan ku yg telah 50KILO ini.. hehehe gemuk nyer... hehe... knp kena kurus? xvantek lea diriku ini if nanti kat atas pelamin (e2 fikiran sye n family sye lea) jadik kerana ramai dah complaint i hope i'll kurus after dis.. hehehe... bila???

mulai sabtu ney puasa kan.. jadi ianya diet yg baik.. masa berbuka makan benda yg elok shj, cth: sayur, kurma, a bit of nasi la.. if not nanti pengsan plak kan.. hehehe..

then after puasa....

kena mengamalkan benda yg sehat.. sekuruang2 nya... sehari 30minit kena gie berjogging da next day 30minit fara nak wat mcm 'shilpa shetty' wat..... everyday.. until bigday... gila2 admire her body.... her figure is killing me... hikhikhik...

u guys can view dis also : http://shilpashettyblog.wordpress.com/2009/06/17/shilpa-says-there-is-more-to-her-than-a-perfect-figure/

& : http://www.balleballeradio.co.uk/newspart.php?id=1769


MCM mn nak work it???



1st nk kempiskan perutkan.. surely kena wat : mengikut youtube.. juz click on it..

Shilpa Shetty - Stomach Asanas (Shilpa's Yoga)

Shilpa Shetty Sexy YOGA - Curvacious Display

kepada mereka yang pernah wat work out.. @ streaching bila zaman skolah2 dulu.. almost da same... terutamanya kepada mereka yang atlet olahraga... Sbb saya tgk benda ney seakan2 sama jea..
& korang jgn lea dgr mantera2 .. e2 yg xboleh.. if was2 i xsyorkan... for me dlm islam ckp kita tak was2 then kita boleh lakukan.... ok?

selamat mencuba... yea???