Wednesday, June 19, 2013

Ramadhan , Syawal yang akan tiba

Assalammualaikum,

Apa dah jadi tak updates2 ni... haha lawak kan... masa dgn anak smpi tak sempat nak updates...

pasal wisdom tooth alhamdullilah dah ok.. =)

puasa dah hampir... Ayra Iman Tanjung akan berusia setahun pada 1st raya nanti.. wuhhooo... 8.8.2013... skrg sedang membuat survey persiapan utk birthday dia... yang penting ala kadar... =)


  • pettiskirt 
    survey from greeyzhang
  • cakes.... 
  • invitation cards cum hari raya cards
  • diy paper flower
  • diy banner 
yang lain2 tak perlu la kowt kan.. sbb hari raya confirm kuih raya n 'main course' serta stuff semua dah ada =)) hehe....

baju raya??? alhamdullilah dah selesai... =) theme color tahun ni... =) will be green for my lil andra and alaklaiku ... for us ayra & mama will be tiffany blue/aqua =)


sebelum saya mengundurkan diri, saya ingin menghulurkan seribu kemaafan kepada keluargaku, saudara2ku, cousin2ku, sahabat2ku sakalian, semoga ibadah kita akan akan kita lalui ini mendapat keberkatan darinya =) amin...

with <3
Photobucket