Tuesday, February 9, 2010

entry... lagik 23 ari nak settledown.. bikin panas aje

beli kain nikah around bln 7.. aku anta kat tailor ni bln 10...
tuptaptap..
time lunch td...
tetiba called aku cakap...

'sorry fara... akak tak boleh buat baju fara....
sbb kedai kat ipoh nie dah xdhe yg buat pilted......


urh!!! berderau darah aku ni... sabar jea la....
apa yg aku blh buat aku nangis jea la... kan...
bodoh giler sial.... lagi brapa minggu je nak settledown ni... bru cakap hari ni... giler siot...
pengalaman ni xakan aku lupakan sbg pengantin..

selepas lunch aku bergegas amek time off dan ke tmpt berkenaan utk amek kain e2 balik....


so pengajaran dari cerita ku ini.. kepada2 bakal2 pengantin....
pergi la tailor yg selalu kte buat baju..
kadang2 'wedding planner' ni bkn la tau semua........


& aku rasa bertuah sbb tailor yg menjahit utk baju bertandang tue... ok...
aku bley rekemen tailor ni.. too those who r in ipoh...
nama kedainya Fesyen Kitty...
ownernya nama Ms Tang.. dia yg wat bajuku..
aku mmg buat baju kat dia.. mmg besh.... :)


td petang after kerja aku gie anta baju...
she said.. dun worry fara... i won't dispointing you....
so aku harap2 semuanya selesai...

nanti kita tgk hasilnya yea.. :) alhamdullilah...
cobaan betul la....
eeee geram2....