Monday, June 29, 2009

Hantaran Kami???

Ini adalah senarai yang telah kami berdua bincang....
tema hantaran? MF masih macam dulu lagi.... tiffany blue & momot ku pale pink.......

Bila nak beli barang??? paling besh shopping is END YEAR SALES..... jadi tunggu bulan 12,2009

Dari Momot untuk MF

1- Rings, Wang Hantaran & Mas Kahwin
2-Al-Quran & Telekung (Mama Momot's yg belikan kat Indonesia....)
3-Kain Sepasang (Mama Momot's yg belikan kat Indonesia....)
4-Perfume & Make up Set
5-Handbag & Kasut
6-Digital Camera
7-Kek


Dari MF untuk momot

1-Ring
2-Al-Quran & Sejadah(Done)
3-Kemeja & Seluar
4-Perfume Set
5-Belt & Money Clipper
6-Kasut
7-Netbook(Done)
8-Towel
9-Kek


Pejam celik, pejam celi.. sudah nak akhir tahun... :) alhamdullilah.... mengenai persiapan... sekarang ni dalam proses... apa yang perlu aku bagi kat para tetamu nanti? hehehe... yang pasti MF tak nak membazir lea.. kadang2 apa yang MF terima dari org yang previous yang dah buat majlis.... banyak sgt....... sampai buang... jd MF sedang fikir apa perlu nk diberikan.. Kepada yang ada cadangan tue boleh lea bagi kat MF......

Bila Bulan Julai 2009

Bulan ney insya allah kami ingin selesaikan...

1= kursus kahwin....... berdebar2 gak lea.....
2= beli kain untuk nikah.... warna??? mesthi lea putih...
tp tak sure lagi lea putih yg mana satu..... jenis kain?? mungkin sutera satin...

fesyen apa??? yg pasti i ske yang simple jea.... tggu lea masa & watu nanti... u all akan tahu....

semua ney i tak kan g sowang2.. nanti momot ku risau... yang pasti apa yg momot ku suka.. aku phun suka....tp buat masa sekarang kena tunggu momotku pulang ke ipoh....

tarikh ney blum confirm....
windue amat2..........

Tuesday, June 23, 2009

Kini kami sedang survey2... baju masa nikah nanti... he already made his choice.... MF dah bagi 3 items for him to choose then dia pilih apa yg paling MF ske.. happy nyer... hope to buy da kain wif him next month... n nak g kursus.... aiyaaa.... menakutkan.. Senang kea susah???? Ada siapa2 yang dah berpengalaman?????

Wednesday, June 3, 2009

Pertengahan Tahun 2009

Wahh.. sudah lama MF meninggalkan blog ney.. pejam celik pejam celik sudah hampir 3 bln xmengupdates.. hehehehehe..... Kerja MF banyak sgt sekarang... jd lately bz.. n malam plak sibuk main games hehehehehe...... kol 9.30 dah tido.. ngantuk giler kowt.......


Macam mana dengan persiapan????
Hahahahahaha..... pasti ini yang agaknya korang tertanya2 yea? hehehehehe
Alhamdulillah.. peringkat planning2 dah selesai.. tp b4 dat...


MF kena pk bout kakak kat opish ney. Nama dia Akmar HAnim... kami panggil k.anim... lagi sehari nak kahwen....jumaat ney (05-06-09) lepas ney nak panggil Pn. Anim hehehehehehe... hadiah dah dibeli tp nanti nk g dgn siapa ek? hurm.. fenning dowh........... uwaaaaaaaa...........


Lagi satu ada 3 org yg aku sayang.. dilahirkan pada bulan ney...
13-06-1985 = Hasyati... adeq iparku...
16-06-2008 = Aisy Danish... anak buahku...
21-06-1977 = Ahmad Iskandar... fianceeku... aka MOMOTku


selamat hari lahir... moga dipanjangkan usia.. dimurahkan rezeki... dirahmati allah hendaknya....
iloveu guys... tau.. forever... :)

MF will updates lates info.. soon.... :) luv ya